”Aftensang” afløser ”Gud og Mad”

Danmark er ramt af en corona-pandemi, og derfor har vi på mange områder været nødt til at nytænke vore aktiviteter.

Vi skal passe på hinanden og følge de retningslinjer, som myndighederne udstikker.

En af de ting, vi har måttet nytænke, er ”Gud og Mad”. Mange var blevet glade for konceptet for voksne og ældre, der mødtes til en aftenandagt i kirken og forsatte til spisning med hyggeligt samvær i sognegården.

Men lige nu ser det ikke ud til at kunne lade sig gøre. Vi præster kommer derfor med et midlertidigt alternativ, nemlig en ”aftensang” eller ”aftenandagt” med 3 salmer/sange, bibellæsning, kort tale og bøn og velsignelse (varighed 30-40 minutter). Vi lytter også til god musik som indledning og afslutning.

Det finder sted kl. 17.00, så man kan nå at lave sin egen mad derhjemme. Vi håber, at mange kan bruge denne lille gudstjeneste, som vi efter gammel skik kalder aftensang, som en erstatning for ”Gud og Mad”, indtil det igen bliver muligt at komme tilbage til fællesspisning.

På præsternes vegne,