Du er her:

Gud og Mad

En aften ca. en gang om måneden, hvor vi mødes kl. 18 til en andagt i kirken. Derefter spiser vi sammen og hygger os med sange og gode samtaler. Der er mulighed for at diskutere en kommende søndags tekst, anbefale en god bog, film, musikstykke.

Der er plads til både det traditionelle og det utraditionelle, og målgruppen er primært dem/os over 50, men også andre voksne er velkomne dog uden børn. (Tilbud til børn og unge findes i vore andre aktiviteter).

Maden koster 50 kr. (hovedret og dessert). Tilmelding er nødvendig. Det sker til kirkekontoret senest kl. 12.00 to dage før arrangementet - på: balle.sogn@km.dkeller tlf. 8681 2755.

Vi håber på fortsat godt fremmøde. Se datoerne i gudstjenesteplanen her på hjemmesiden eller bag på kirkebladet.