Du er her:

Vielse

Tidspunktet for vielse aftales med kirkekontoret. Vielsen kan foregå i Balle Kirke eller Hvinningdal Kirke.

Tidligst 4 måneder før vielsen bestilles og afhentes prøvelsesattest på rådhuset i bopælskommunen. Prøvelsesattest, dåbsattester mv. afleveres på kirkekontoret.
En evt. navneændring i forbindelse med vielsen sker ikke automatisk, men skal anmeldes til kirkekontoret i bopælssognet særskilt før eller efter vielsen. Navneændring foregår digitalt med NemID via www.borger.dk
Pyntning af kirken aftales med graveren.

Inden brylluppet har parret en samtale med præsten, hvor man taler om vielsen, gennemgår forløbet, vælger salmer m.v.

Specielle musikønsker skal godkendes af præsten, der er ansvarlig for, hvad der foregår ved alle kirkelige handlinger. Organisten er ikke forpligtet til at efterkomme særlige musikønsker.